top of page

Stønad til utstyr for juniorlag

Vi vil gjerne benytte denne anledningen til å uttrykke vår takknemlighet til Sparebankstiftelsen DNB for deres sjenerøse donasjon til vårt juniorlag. Takk til dere har vi nå fått midler til å kjøpe inn amerikansk fotball utstyr som vil hjelpe våre unge spillere med å utvikle sine ferdigheter og oppleve gleden av denne fantastiske sporten.

Sparebankstiftelsen DNB har vært en uvurderlig støttespiller for oss og vi er takknemlige for deres engasjement og dedikasjon til å støtte lokale idrettslag. Med deres hjelp har vi kunnet tilby våre spillere en trygg og profesjonell opplevelse på banen, og vi håper å fortsette å gjøre det samme fremover.

Som et lokalt idrettslag er vi avhengige av støtte fra vårt lokalsamfunn for å kunne gi våre unge spillere de beste mulighetene til å utvikle seg og oppleve gleden av sporten de elsker. Med donasjoner som denne fra Sparebankstiftelsen DNB, har vi muligheten til å investere i utstyr og fasiliteter som vil hjelpe våre unge spillere å lykkes og vokse.

Tusen takk igjen til Sparebankstiftelsen DNB for denne fantastiske donasjonen. Vi er takknemlige for deres støtte og ser frem til å fortsette å samarbeide med dere i fremtiden.

sbs-logo-positive-1.png
bottom of page